no-img
فایل کده

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 500 تن - فایل کده


فایل کده
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 500 تن
pdf
شهریور 15, 1398
2MB
۱,۹۰۰ تومان
۱,۹۰۰ تومان – خرید

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 500 تن


خلاصه طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 500 تن

 

 

به ادامه مطلب بروید

به ادامه مطلب بروید

 

 

 

 

 

 

 

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 500 تن

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 500 تن

 

 

خلاصه طرح:

موضوع طرح:

تولید و بسته بندی آجیل و خشکبار

دستگاه صادره کننده مجوز:

وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات:

500 تن

نوع تولیدات:

انواع خشکبار بسته بندی شده

تعداد شاغلین:

12

نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

سرمایه گذاری کل طرح:

3544.33

میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت:

1803.56

میلیون ریال

سرمایه در گردش:

1740.77

میلیون ریال

درآمد سالیانه:

12853.75

میلیون ریال

سود ویژه:

854.42

میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه:

2.0

سال

نرخ بازدهی سرمایه:

49.4%

مقدمه:

بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از بسته بندی تا هشت هزار سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گلی و لعابی در بین النهرین و مصر بوده است.

استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.

نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش . Promotive چنانکه از واﮊه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.

از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور

علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش

سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات

غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

در طرح حاضر انواع خشکبار پس از بوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می گردند. پس از خنک شدن و انجام عمل بسته بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می ی

-1 سرمایه گذاری ثابت طرح

-1-1 زمین محل اجرای طرح:

متراژ زمین

قیمت واحد

قیمت کل

(ریال)

(میلیون ریال)

2000

100000

200

-1 محوطه سازی:

ردیف

شرح

مساحت

هزینه واحد

هزینه کل

(متر مربع)

(ریال)

(میلیون ریال)

1

خاکبرداری

2000

50000

100

2

حصارکشی

250

150000

38

3

فضای سبز ، خیابان کشی

800

200000

160

جمع

298

ساختمانها:

ردیف

شرح

مساحت زیر بنا

هزینه واحد

هزینه کل

(متر مربع)

(ریال)

(میلیون ریال)

1

انبار مواد اولیه

200

1100000

220

2

انبار محصول

150

1100000

165

3

سالن تولید

250

1200000

300

4

آزمایشگاه

30

1500000

45

5

اداری و رفاهی

60

1200000

72

6

نگهبانی

20

1000000

20

جمع

710

822



موضوعات :

درباره نویسنده

رضا 260 نوشته در فایل کده دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *