no-img
فایل کده

طرح توجیهی تولید الکل ازخرما - فایل کده


فایل کده
اطلاعیه های سایت

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح توجیهی تولید الکل ازخرما
pdf
شهریور 17, 1398
2MB
۱,۸۰۰ تومان

طرح توجیهی تولید الکل ازخرما


  • خلاصه طرح توجیهی تولید الکل ازخرما

     

    به ادامه مطلب بروید

    به ادامه مطلب بروید

     

     

     

     

     

     

    طرح توجیهی تولید الکل ازخرما ظرفیت الکل 300/000 لیتر

    اسیدسیتریک 60/000 لیتر تفاله خرما 300 تن

    خلاصه طرح :

    موضوع طرح : تولید الکل از خرما

    نوع تولیدات وظرفیت : 300 تن الکل 60 تن اسید سیتریک 600 تن شیره خرما و 300

    تعداد شاغلین : 28

    مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

    سرمایه گذاری کل طرح :

    سرمایه گذاری ثابت :

    سرمایه در گردش :

    در آمد سالیانه:

    سود ویژه :

    7820

    6600

    850

    9450

    دوره بازگشت سرمایه :  37  ماه

    نرخ باز دهی سرمایه :  % 33

    مقدمه :

    خرما موارد مصرف مختلفی دارد که یکی به عنوان ماده غذایی مقوی به شمار می

    رود و با توجه به انواع خرما با کیفیت های متفاوت در مواقع نوع مرغوب آن

    مصرف غذایی داشته و یا اینکه در تهیه نان و کیک و سایر صنایع تولید مواد غذایی

    خرما های با کیفیت پایین تر مورد استفاده قرار میگیرد از دیگر موارد استفاده از

    خرما برای مصارف دارویی و طبی از قبیل تهیه سرکه الکل و اسید و همچنین از تفاله

    آن به عنوان خوراک دام استفاده می کنند و به عقیده صاحبنظران امکانات بالقوه و

    متنوعی برای دیگر مصارف خرما وجود دارد که هنوز بررسی و شناخته نشده است .

    محصولات :

    – 1 الکل   – 2 اسید سیتریک    – 3 شیره خرما    – 4 تفاله خرما

    روش تولید :

    – 1 ابتدا خرما با اب مخلوط می گردد این ترکیب به نسبت %50 اب و %50 خرما

    می باشد دماب مورد نیاز 25 درجه سانتیگراد می باشد که در این دما قدرت

    حلالیت قند بالا رفته و باعث جدا شدن قند خرما می گردد .

    – 2 با استفاده از یک دستگاه پرس تفاله و هسته خرما از شیره حاصله جدا می گردد

    که شیره رقیق خارج شده حاوی %45 قند می باشد . زمان مورد نیاز این کار 1 تا 2

    ساعت پیش بینی می گردد . پس از این مرحله شیره و تفاله تفکیک می گردد .

    – 3 در اینجا سه مخزن ذخیره شیره رقیق موجود می باشد و شیره های رقیق

    شده در این مخازن نگهداری می شوند و به دو بخش تقسیم می گردد و قسمتی

    جهت تولید الکل و بخشی نیز برای تولید شیره غلیظ مورد استفاده می گیرد .

    – 4 در این قسمت فیلتر های تعبیه شده ذرات در شیره خرما را جدا نموده و بدین

    ترتیب شیره حاصله شفاف می شود .

    – 5 در این قسمت شیره بدست آمده در دیگهای پخت تحت خلاء قرار می گیرد

    دمای مورد نیاز 75-80 درجه و فشار 540-560 میلی متر جیوه و زمان پخت 2/5

    ساعت می باشد که غلظت شیره را به %70 می رساند .

    – 6 شیره آماده شده در مرحله 5 در مخازنی که در این قسمت کار گذاشته شده

    ذخیره می گردد .

    – 7 در این مرحله قوطی هایی که برای بسته بندی شیره در نظر گرفته شده شسته

    و خشک می گردد .

    – 8 عملیات بسته بندی شیره

    – 9 مخزن رشد مخمر در این بخش میباشد که با اب و نیترات آمونیم و سایر مواد

    کمکی جهت تسریع دررشد اضافه میگردد .

    – 10 در این بخش بوسیله همزن اکسیژن مورد نیاز جهت رشد مخمر تامین می

    گردد مدت زمان لازم در یان مرحله 2/5 ساعت میباشد .

    – 11 در این مرحله شیره رقیق حاصله در مرحله 3 به فرمنتورهایی که در این

    قسمت کار گذاشته شده انتقال می یابد و با مخمرهایی که در این مرحله 9و10

    آماده شده اند مخلوط می گردند . فرمنتورها تمام شرایط لازم برای تخمیر را دارا

    می باشند ( از قبیل اکسیژن دما و… ) به شیره موجود در فرمنتورها %45 آب اضافه

    می شود پس ترکیب شیره و آب به نسبت % 45 میباشد و در نهایت در این مرحله

    مخمرها قند موجود در شیره را به الکل تندیل می کنند و با توجه به اینکه در اینجا

    رشد مخمر بی هوازی است همزن وجود ندارد الکل بدست آمده در این قسمت

    دارای % 10 غلظت میباشد و این مرحله مشترک با مرحله تهیه اسید میباشد .

    – 12 دیگهای تقطیر اولیه در این قسمت کار تقطیر و جدا ساختن اب را انجام

    میدهند و غلظت الکل به میزان % 50 میرسد .

    ( 13 مخزن ذخیره الکل بدست آمده ور مرحله قبل

    – 14 دیگهای تقطیر ثانویه در این قسمت اب موجود در الکل مرحله 12 را کاهش

    داده و غلظت الکل به %90 می رسد .

    5 محل ذخیره الکل اماده شده در مرحله 14

    – 16 در این مرحله الکل در بطری شیشه ای ظرفیت 600 سی سی بصورت

    اتوماتیک بسته بندی می گردد .

    -1 سرمایه گذاری ثابت طرح :

    -1-1 زمین محل اجرای طرح :

    متراژ زمین

    قیمت واحد (ریال )

    قیمت کل ( میلیون ریال )

    5000

    300/000

    ####

    -2-1 محوطه سازی :

    ردیف

    شرح

    مساحت

    هزینه واحد

    هزینه کل

    (مترمربع)

    ( ریال )

    (میلیون ریال)

    1

    خاکبرداری و تسطیح

    5000

    10/000

    50

    2

    حصار کشی

    600

    250/000

    150

    3

    فضای سبز ، خیابان کشی

    1000

    20/000

    20

    جمع

    220

    ساختمانها

    ردیف

    شرح

    مساحت زیربنا

    هزینه واحد

    هزینه کل

    (مترمربع)

    (میلیون ریال )

    1

    سالن تولید

    1000

    800/000

    800

    2

    انبارها

    500

    800/000

    400

    3

    ساختمان اداری و

    100

    1/200/000

    120

    سرویس ها

    4

    نمازخانه

    40

    1/000/000

    40

    5

    آزمایشگاه

    100

    1/500/000

    150

    6

    نگهبان و سریدار

    30

    1/000/000

    30

    7

    تاسیسات و پارکینیگ

    80

    500/000

    40

    جمع

    1580



موضوعات :

درباره نویسنده

رضا 261 نوشته در فایل کده دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *